Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

"Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μία νέα εποχή"

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μιλώντας στο Sentra 103,3" έδειξε θετικός στην πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τονίζοντας πως αν ερμηνεύει σωστά την επιστολή του Τζίγγερ, τότε ο Παναθηναϊκός περνάει σε μία νέα εποχή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος:"Η επιστολή λέει κάποια γενικά πράγματα, η πρώτη αντίδραση από εμάς είναι θετική Κλείσαμε ένα ραντεβού για την Τετάρτη, έτσι ώστε να θέσουμε επί τάπητος όλα τα θέματα।


Αν έχουμε αντιληφθεί σωστά την πρόταση του, μιλάμε για μία νέα εποχή। Δεν θέλω να μιλήσουμε για λεπτομέρειες.


Με αιφνιδίασε η πρόταση, γιατί πριν λίγες βδομάδες είχαμε κάνει προτάσεις με καλύτερους όρους, οι οποίες είχαν απορριφθεί। Μάλιστα είχα χαρακτηριστεί αναξιόπιστος συνομιλητής.


Εκτός απροόπτου μιλάμε για μία νέα μέρα για τον Παναθηναϊκό। Θα είναι μία εποχή ομόνοιας και συνεργασίας. Μετά τη συνάντηση θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.


Στη συνάντηση είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού να πάμε θετικά। Οτιδήποτε κρύβεται πίσω από αυτή την πρόταση να την αντιμετωπίσουμε θετικά


Εχουμε περάσει από μία περίοδο όπου η επικοινωνία ήταν κάτι παραπάνω από την ουσία। Η επιστολή του Βαρδινογιάννη ελπίζω να ξεκινήσει την εποχή της ουσίας.


Οτιδήποτε έγινε έγινε και πρέπει να μπούμε όλοι μαζί στη νέα εποχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου