Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστροφή στις προπονήσεις...

Επιστρέφουν στα βάσανα οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, θα πάνε και πάλι στου Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα για τη δεύτερη αγωνιστική.




Ο Ισπανός τεχνικός που είχε μεταβεί στην Ισπανία μαζί με την οικογένεια του δεν θα έχει στη διάθεση του τους διεθνείς μέχρι την Τετάρτη, ενώ περιμένει να δει και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ζαϊρί και αν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πέλμα.



Πλέον ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για τον αγώνα με την Κέρκυρα, ομάδα που έκανε την έκπληξη την πρώτη αγωνιστική επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται πως δεν θα μπορέσουν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι να γευτούν τη χαρά της νίκης, γι αυτό και ο Βαλβέρδε είχε "ξεθεώσει" τους παίκτες του την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλωστε οι κοπιαστικές προπονήσεις ήταν και ο λόγος που έδωσε το διήμερο ρεπό ο Ισπανός, καθώς διέκρινε κάποια κόπωση την Παρασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου