Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ζέτεμπεργκ: "Με ξένισε ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού"

Ο Παρ Ζέτεμπεργκ δεν θα έλεγε "όχι" σε μία πιθανή συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Ο Σουηδός άσος μιλώντας στην εφημερίδα "Γαύρος" τόνισε πως έχει για πάντα μέσα στην καρδιά του τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ έμεινε έκπληκτος από την αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη.




Μερικά σημεία από τη συνέντευξη του Ζέτεμπεργκ στον "Γαύρο":



Για τον Ολυμπιακό: "Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό και μαθαίνω νέα του από το Ιντερνετ. Δεν έχω δει τελευταία παιχνίδι της ομάδας, αλλά μου έκανε εντύπωση ο αποκλεισμός από την Ευρώπη από την ομάδα του Ισραήλ. Ηξερα ότι η ομάδα έκανε πολλές και καλές μεταγραφές και ο αποκλεισμός με ξένισε περισσότερο γιατί είδα ότι υπήρχαν πολλά γνωστά ονόματα στους παίκτες που πήρε. Μετά έμαθα ότι άλλαξε και προπονητή".



Για τον Μιραλάς: "Ναι τον ξέρω τον Μιραλάς, είναι διεθνής παίκτης του Βελγίου, αλλά αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην Γαλλία. Ο Μιραλάς ξέρω ότι είναι επιθετικός και όχι παίκτης κέντρου. καμία φορά αυτά αλλάζουν και πρέπει να πω ότι δεν τον έχω παρακολουθήσει με λεπτομέρειες τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο. Εχει καλά στοιχεία και μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ξέρετε σ' αυτές τις περιπτώσεις παίζει ρόλο και πως τον χρησιμοποιεί ο προπονητής αλλά και τι ανταγωνισμός υπάρχει στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλές μεταγραφές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου