Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

"Προτείναμε συμβιβαστική λύση, αλλά..."

Μια συμβιβαστική λύση πρέπει να βρεθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, όπως δήλωσε ο Βιθέντε Μόντες στην εφημερίδα "SportDay". Πάντως, ο δικηγόρος του Αργεντινού εμφανίστηκε έτοιμος αν υπόθεση ακολουθήσει τη δικαστική οδό...




"Εμείς προτείναμε μία συμβιβαστική λύση στον Ολυμπιακό για τις οφειλές που έχει απέναντι στον Λουτσιάνο, αλλά δεν το δέχτηκε. Ο Ολυμπιακός έχει τη διάθεση να πληρώσει τον περασμένο χρόνο και ελάχιστο μέρος των υπόλοιπων χρωστούμενων. Δεν θέλω να εισέλθω σε οικονομικές λεπτομέρειες. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι το 2013 και αξιώνει μία αποζημίωση.



Ο Γκαλέτι δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα δικαστήρια διότι αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τα οικονομικά του συμφέροντα.



Αλήθεια, πώς γίνεται να ισχυριστεί ο Ολυμπιακός ότι ο παίκτης έχει πρόβλημα υγείας με εξετάσεις προ έντεκα ετών, από τη στιγμή που σύσσωμο το ιατρικό επιτελείο εδώ και τρία χρόνια που είναι παίκτης της ελληνικής ομάδας δίνει το "Ο.Κ."; ?ς νομικός εκπρόσωπος του Γκαλέτι δηλώνω αισιόδοξος πως αν στην εσχάτη των περιπτώσεων οι δύο πλευρές οδηγηθούν στο δικαστήριο, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιωθούμε...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου