Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ζητούμενο η διάρκεια

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έξαλλος με τη διαιτησία, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε κοιτάζει το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και μόνο. Ο Ισπανός τεχνικός όπως και στο Καυτανζόγλειο είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο να πατάει αδικαιολόγητα φρένο.




Σε αντίθεση με την πρεμιέρα ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κέρκυρα δεν το πλήρωσε, αν και οι νησιώτες για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν ισορροπήσει τον αγώνα και πίεζαν, χωρίς να απειλήσουν την εστία του Νικοπολίδη.



Η διάρκεια είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, όμως, ο Βαλβέρδε γνωρίζει πολύ καλά πως αυτό θα συμβεί μέσα από τα παιχνίδια της ομάδας. Οσο οι "ερυθρόλευκοι" θα νικάνε χωρίς να βρίσκουν συνεχώς ρυθμό, μόνο καλό θα τους κάνει, αφού σιγά σιγά και μέσα από τους επίσημους αγώνες θα καταφέρνουν να βρίσκουν την αγωνιστική ταυτότητα που θέλει να έχει η ομάδα του ο Ισπανός.



Οι παίκτες θα "βρίσκονται" μεταξύ τους και όσοι είχαν καιρό να αγωνιστούν θα αποκτούν παιχνίδια στα πόδια τους και παράλληλα θα παρουσιάζον ξανά τον καλό τους εαυτό.



Η μη παρουσία του Ολυμπιακού στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει την ευκαιρία στον Βαλβέρδε και τους παίκτες του να δουλεύουν καθημερινά στην προπόνηση, έτσι ώστε κάθε Κυριακή να παρουσιάζονται και καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου